Varmepumpe fra Panasonic kåret til ’bedst i test’

Sådan vælger du den bedste luft til vand-varmepumpe

Med et bredt udvalg af luft til vand-varmepumper kan det være svært at finde ud af, hvilken varmepumpe du skal vælge. Panasonics Aquarea All in One, der er den nyeste generation inden for luft til vand-varmepumper, er blevet kåret til ’bedst i test’ af Teknologisk Institut.

Der er betydelig kvalitetsforskel på det store udbud af varmepumper, der i dag findes på markedet. Derfor er det vigtigt at sikre, at du vælger den helt rette til din bolig.

Teknologisk Institut har testet Panasonics Aquarea All in One luft til vand-varmepumpe, og kåret den til ’bedst i test’, da det var den varmepumpe, som gav mest værdi for pengene.

For at sikre et højt kvalitetsniveau er det derfor også den eneste varmepumpe, vi benytter hos FyrFyret.

Panasonics Aquarea All in One kombinerer et stilrent produktdesign i rustfrit stål med en høj ydeevne. Panasonic har med varmepumpen opnået den markedsledende SCOP-klassifikation. SCOP står for Seasonal Coefficient of Performance og er en angivelse af varmepumpers virkningsgrad.

Vil du udskifte dit nuværende opvarmningssystem med Panasonics effektive luft til vand-varmepumpe, kræver det blot, at din bolig i forvejen opvarmes ved et vandbaseret system. Det vil sige med radiatorer og/eller gulvvarme, der opvarmes ved hjælp af vand, da varmepumpen kobles på det eksisterende system i huset. Derfor kan en luft til vand-varmepumpe også opvarme vandet i systemet og således dække hele husstandens opvarmningsbehov.

Beregn, hvor meget du kan spare ved at udskifte din nuværende varmekilde til en luft til vand-varmepumpe her.