OM FYRFYRET

FyrFyret er et samarbejde mellem tre stærke partnere. Vi er blevet tildelt støtte fra Energistyrelsen til at udvikle vores abonnementsløsning, der gør det nemt og bekvemt for dig at skifte til grøn varme uden store investeringer og bekymringer.

En forretningsmodel, der både gavner din økonomi og den grønne omstilling i Danmark.

Der er i dag installeret varmepumper i mere end 100.000 danske hjem. Men der er stadig omkring 140.000 boliger med gammeldags oliefyr.

Det er skidt for den enkeltes økonomi og for vores fælles miljø.

FyrFyret kan give dig luft i budgettet og ren luft for flere.

Panasonic, Energi Fyn og Solar logo
Mor og barn i køkkenet

TRE STÆRKE PARTNERE GIVER
DIG EN ENKEL HVERDAG

Vores mål er at gøre din hverdag så nem og overskuelig som mulig, samtidig med at den bliver grøn. Derfor har vi skabt en abonnementsordning, hvor vi helt og fuldt står for alt fra installation til dagligt drift og vedligeholdelse, mens du blot betaler en fast månedlig pris.

Det er faktisk samme princip, som når en bolig tilsluttes fjernvarme. Det er bare en grønnere løsning og kan fungere uden store offentlige anlæg. I stedet for et stort centralt fjernvarmeanlæg etablerer vi en lille supereffektiv og prisvindende varmepumpe hjemme hos dig.

Fordi det foregår på abonnement, skal du ikke ud at låne penge til anlægget og installationen, du skal heller ikke bekymre dig om at hyre og koordinere håndværkere – eller om inspektion og lovpligtige eftersyn. Dét klarer vi for dig.

UDVALGT AF ENERGISTYRELSEN

Efter en udbudsrunde har Energistyrelsen udvalgt fem virksomheder, herunder FyrFyret, til at udbyde en abonnementsbaseret varmepumpeordning.

FyrFyret ejes i dag af Solar A/S, men drives i tæt samarbejde mellem de tre stærke partnere: Solar A/S, Panasonic og Energi Fyn. Herudover samarbejder FyrFyret med anerkendte landsdækkende installatører, der alle er certificeret til opgaven.

Solar er som stor, europæisk sourcing- og servicevirksomhed en stærk spiller på markedet for grøn energi og står for al koordinering samt servicering i forbindelse med en FyrFyret-abonnementsordning.

Selve varmepumpen leveres af Panasonic og er af typen Aquarea All in One, som er bedømt bedst i test af Teknologisk Institut.

Den månedlige abonnementsydelse opkræves af Energi Fyn, der står for levering af strøm til varmepumpen.

Håndtryk

ET STÆRKT PARTNERSKAB

FyrFyret energioptimerer Danmark, og vores abonnementsordning gør det nemt og bekvemt at skifte oliefyret ud med en grøn og effektiv varmepumpe. FyrFyret er et samarbejde bestående af de fire stærke partnere: Solar, Panasonic, Energi Fyn og installatører.

Panasonic logo

Selve varmepumpen leveres af Panasonic og er af typen Aquarea All in One, som er bedømt Bedst i Test af Teknologisk Institut.

Solar logo

Solar er en stærk spiller på markedet for grøn energi og står for al koordinering samt servicering i forbindelse med et FyrFyret-abonnement.

Energi Fyn logo

Den månedlige abonnementsydelse opkræves af Energi Fyn, der står for levering af strøm til varmepumpen.