Konsulent fra FyrFyret rådgiver om varmepumpe

HVAD KOSTER EN
VARMEPUMPE HOS FYRFYRET?

Med en varmepumpe på abonnement får du en besparelse fra første dag, at varmepumpen er i drift. FyrFyret stiller varmepumpe til rådighed og installerer den. Du skal blot betale:

• En engangsbetaling på 25.000 kr.

• En fast månedlig abonnementspris på 450 kr.

• En a conto-ydelse til forbrug af varme (a 0,85 kr. pr. kWh) baseret på forbrugsmønster jævnt fordelt over året.

Den månedlige udgift er ca. 25 % lavere end dine nuværende varmeudgifter, og der er ingen uforudsete udgifter til reparation eller service. Det er nemt og bekvemt!

ET ABONNEMENT, DER VARMER

Når du fyrer fyret, kan du vælge en nem og bekvem abonnementsordning.

Du køber grøn varme hos os, og vi leverer din varme via en energieffektiv luft til vand-varmepumpe. Det giver luft i budgettet, og du skal kun tænke på at betale den månedlige ydelse. Alt andet står vi for, mens du får bedst i test-produkter, fuld garanti og gør en positiv forskel for miljøet.

Når den rene luft varmer familien

I en luft til vand-varmepumpe er det luftens energi, der bruges til at producere varme og varmt vand til din bolig. Det er miljømæssigt attraktivt og giver dig luft i budgettet. En luft til vand-varmepumpe består af to dele: en udedel og en indedel.

Udedelen placeres uden for huset og trækker luften ind i varmepumpen.

Indedelen omsætter luften til en højere temperatur, der kan anvendes til opvarmning af boligen.

Hvis du vil du vide mere om, hvordan luft bliver til varme, kan du læs mere her

Alt-i-én-pakke

Du køber grøn varme hos os, og vi installerer en varmepumpe på abonnement hos dig. Vi har samlet alle processer og ydelser i én pakke, så du blot skal tænke på den månedlige ydelse. Og den bliver ca. 25 % lavere end dine nuværende varmeudgifter, så du får mere luft i budgettet.

• Vi afmonterer dit gamle fyr og installerer den nye varmepumpe både inde og ude.

• Vi sørger for al vedligeholdelse af varmepumpen i hele kontraktperioden.

• Vi tager os af al koordinering mellem abonnementsordningens fire samarbejdspartnere: Solar, EnergiFyn, Panasonic og installatører.

• Du betaler den månedlige ydelse og får grøn varme i din bolig.

• Når varmeleveringsaftalen udløber, kan du indgå ny aftale med os om en ny varmepumpe, eller du kan købe den eksisterende varmepumpe til en pris på 100 kr.

Termostat på radiator

Vi kontrollerer varmen med vores overvågningscentral

Med til FyrFyrets varmepumpeløsning hører også et nyt internetbaseret styringssystem udviklet af Panasonic. Det betyder, at hvor som helst og når som helst kan vi styre din Aquarea All in One-varmepumpe fra vores overvågningscentral. Her kan energiforbruget aflæses og tilpasses direkte.

Løsningen hedder IntesisHome, og den har nem visning af temperaturen i hjemmet samt en meget enkel styring af varmepumpen.

Med FyrFyret-løsningen og dermed Aquarea All in One fra Panasonic er din bolig således sikret:
• en højeffektiv løsning
• en hurtig og nem installation
• en A-klasse-pumpe

App til at kontrollere varmepumpe fra mobil eller tablet

TAG TEMPERATUREN PÅ DINE VARMEUDGIFTER

Klik på felterne herunder, så de passer til din husstand.

Kender du jeres nuværende, årlige forbrug?

Husets byggeår
Opvarmet areal m2
Antal voksne stk
Antal børn stk

Er huset energirenoveret?

Ja

Har I badekar eller spa?

Ja

Anslået varmeforbrug

Dit nuværende anslået varmeforbrug.


Reduktion i
CO2-UDSLIP

Hjælp dig selv, hjælp jorden.


DIN ESTIMEREDE BESPARELSE

på 10 år


DIN MÅNEDLIGE VARMEUDGIFT

Sådan beregner vi din samlede varmeudgift

Send tilbud


Du får 10 års tryghed – nemt og bekvemt!

Hos FyrFyret får du en varmeleveringsaftale i en periode på 10 år, der gør, at du altid ved, hvor meget, du skal afsætte til varme i dit budget. FyrFyret betaler udgiften til varmepumpens elforbrug ved at tilbagebetale dig 1,5 kr. pr. kWh. Det udbetaler vi til dig én gang årligt.

Her kan du se et beregningseksempel.

  KWh Pris Årlige udgifter Månedlige udgifter
Varmeforbrug 21.060 kr. 0,85 kr. 17.901  
Abonnement   kr. 450 kr. 5.400  
Din samlede varmeudgift     kr. 23.301 kr. 1.942

Du får 10 års tryghed – nemt og bekvemt!

Hos FyrFyret får du en varmeleveringsaftale i en periode på 10 år, der gør, at du altid ved, hvor meget, du skal afsætte til varme i dit budget. FyrFyret betaler udgiften til varmepumpens elforbrug ved at tilbagebetale dig 1,5 kr. pr. kWh. Det udbetaler vi til dig én gang årligt.

Klik her for at se et beregningseksempel.

SÅDAN BLIVER LUFT TIL
VARME I EN VARMEPUMPE

Panasonics luft til vand-varmepumpe bruger luftens energi til at producere varme og varmt vand. Luft til vand-varmepumpen består af en udedel og en indedel.

Udedelen placeres uden for huset og fungerer som en omvendt ventilator, der ved hjælp af lidt strøm suger luften ind i varmepumpen.

Indedelen omsætter luften til et højere temperaturniveau, der kan anvendes til opvarmning af boligen. Det sker via et lukket kredssystem med et kølemiddel og en kompressor. Nøjagtig ligesom når du presser en cykelpumpe sammen, og spidsenhermed bliver varm.

FyrFyrets varmepumpe Aquarea All in One tilhører den nyeste generation af varmepumper til opvarmning fra Panasonic. Den integrerer den bedste Hydrokit-teknologi med en førsteklasses vandbeholder i rustfrit stål.

Panasonic kombinerer det bedste produktdesign med en høj ydeevne og opnår en markedsledende SCOP-klassifikation (SCOP betyder Seasonal Coefficient of Performance og er en angivelse af varmepumpers virkningsgrad).

Sådan virker en varmepumpe

.

EN DRIFTSSIKKER VARMEKILDE

Aquarea All in One-varmepumpen bruges både til opvarmning og varmt vand i hjemmet. For at sikre den mest effektive og stabile drift i det nordiske klima er denne varmepumpe testet funktionsdygtig ved helt ned til -27 grader.

Varmepumpen kan nemt integreres i de fleste eksisterende varmeanlæg og er kompatible med andre energieffektive energikilder som fx solcellepaneler. Samtidig er denne luft til vand-varmepumpeløsning pladsbesparende og uden synlig rørtilføring, så den er nem at få installeret i eksempelvis køkken eller bryggers.