Familie sparer 5.000 kroner hvert år med varme på abonnement

Familie sparer 5.000 kroner hvert år med varme på abonnement

FyrFyret har hjulpet familien Holmelund fra Nordfyn til grøn og billigere varme. Ved at udskifte det gamle oliefyr med en varmepumpe på abonnement, sparer familien nu omkring 5.000 kroner om året. For nylig fik familien besøg af energi-, forsynings-, og klimaministeren, der slog vejen forbi Nordfyn for at høre om den grønne løsning med de store besparelser.

Fire kilometer uden for Bogense i grønne og landlige omgivelser bor Flemming Holmelund sammen med sin kone. I det gamle bindingsværkshus har der hidtil været et oliefyr, som kostede parret 2.500 kroner i varme om måneden. Men nu er det blevet skrottet til fordel for grøn og billigere varme fra FyrFyret.

”Det gør en kæmpe forskel for os,” fortæller Flemming Holmelund begejstret om skiftet fra sort oliefyr til grøn varmepumpe.

Familien kunne ikke låne penge til at købe en varmepumpe, men heldigvis blev de opmærksomme på abonnementsordningen fra FyrFyret, hvor der er en mindre engangsbetaling samt et månedligt beløb. Med i pakken får man desuden fuld service, så man slipper for uforudsete udgifter til reparation.

FyrFyret varetager nemlig det hele – fra installation af varmepumpen til reparation og service. Det gør det nemt og bekvemt at skifte fra sort til grøn energi, og det giver økonomisk tryghed for den enkelte.

Familien Holmelund besluttede sig for at investere i løsningen fra FyrFyret, og det fik særlig betydning for det nordfynske par.

Familien kan blive boende og spare op til et nyt badeværelse

En fredag i august fik Flemming Holmelund og hans kone besøg af energi-, forsynings-, og klimaminister Lars Chr. Lilleholt, der ønskede at se familiens nye grønne varmepumpe i brug.

”Vi gør jo noget hele tiden for at udbrede den grønne omstilling. Vi har et mål om, at i 2030 skal mindst 50 procent af det samlede energibehov være baseret på vedvarende energi, og der er det da i højeste grad vigtigt, at vi kommer i gang med opvarmningsområdet,” fortalte Lars Chr. Lilleholt, og tilføjede: ”Varmepumpen ser jeg som et attraktivt alternativ til oliefyret.”

Flemming Holmelund forklarede ministeren, at abonnementsordningen med den nye varmepumpe fra FyrFyret betød noget helt særligt for dem.

”Det betyder, at vi kan blive boende her. Varmen fra oliefyret var for dyr, så alternativet havde været, at vi skulle flytte til noget andet.”

Og Flemming Holmelund ved allerede nu, hvad de store besparelser skal bruges på.

”Om seks år har vi sparet nok sammen til at kunne lave et nyt badeværelse – bare ved at skifte vores varmekilde ud. Det er helt fantastisk.”

 

Beregn, hvor meget du kan spare på varmeudgifterne i din husstand.

Beregn din besparelse

2019-09-19T21:26:09+00:00 oktober 4th, 2017|Categories: Cases|0 CommentsDu får 10 års tryghed – nemt og bekvemt!

Hos FyrFyret får du en varmeleveringsaftale i en periode på 10 år, der gør, at du altid ved, hvor meget, du skal afsætte til varme i dit budget. FyrFyret betaler udgiften til varmepumpens elforbrug ved at tilbagebetale dig 1,5 kr. pr. kWh. Det udbetaler vi til dig én gang årligt.

Her kan du se et beregningseksempel.

  KWh Pris Årlige udgifter Månedlige udgifter
Varmeforbrug 21.060 kr. 0,85 kr. 17.901  
Abonnement   kr. 450 kr. 5.400  
Din samlede varmeudgift     kr. 23.301 kr. 1.942

Du får 10 års tryghed – nemt og bekvemt!

Hos FyrFyret får du en varmeleveringsaftale i en periode på 10 år, der gør, at du altid ved, hvor meget, du skal afsætte til varme i dit budget. FyrFyret betaler udgiften til varmepumpens elforbrug ved at tilbagebetale dig 1,5 kr. pr. kWh. Det udbetaler vi til dig én gang årligt.

Klik her for at se et beregningseksempel.